miercuri, 2 mai 2012

Incepe dezinsectia si deratizarea in orasul Mioveni

COMUNICAT DE PRESĂ
  
Prin prezenta, S.C.SERVICII EDILITARE PENTRU COMUNITATE MIOVENI S.R.L., cu sediul în b-dul Dacia, nr. 3, oraș Mioveni, reprezentată prin Director General Nicolae Tudose, în baza contractului încheiat cu S.C. CORAL IMPEX S.R.L. cu sediul în Ploiești, Punct de lucru Pitești, str. Trivale, nr. 11, reprezentată prin Director General Badea Alexandru, vă aduce la cunoștință că în perioada 06.05.2012 –12.05.2012 execută lucrări de dezinsecție și deratizare pe domeniul public al orașului Mioveni.


       Produsele folosite se regăsesc în Registrul Naţional al Produselor Biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană de Ministerul Sănătaţii şi fac parte din grupele Xn (gr. III), respectiv Xi    (gr. IV) de toxicitate.
Acţiunea se desfaşoară în conformitate cu prevederile OMS 536/1997 şi cu recomandările Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru microbiologie şi imunologie Cantacuzino, privind activitățile de dezinsecţie la nivel comunitar.
      Pentru ca activitatea de dezinsecție să fie eficientă, aceasta trebuie efectuată în mod unitar, la nivelul întregii localități, atât pe domeniul public cât și privat.
 În acest sens, facem apel către cetațeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității pe domeniul public.
        În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfaşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activitații de dezinsecţie va fi prelungită pâna la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Vă rugăm ca în perioada menționată să luați toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine din orașul Mioveni, în caz contrar S.C.SERVICII EDILITARE PENTRU COMUNITATE MIOVENI și SC CORAL IMPEX SRL sunt absolvite de orice responsabilitate. 
 
                                                 Director General :
                                                                NICOLAE TUDOSE  


sursa: sedc-mioveni.ro                                                                                                            

Niciun comentariu: