luni, 3 martie 2008

preferata mea in materie de muzica


Cantareata de muzica pop Dido a fost inscrisa la Scoala de Muzica Guildhall din Londra la varsta de 6 ani; cand a ajuns la varsta adolescentei stia sa cante la pian si violoncel si sa compuna versuri.

Dupa ce a calatorit impreuna cu o trupa britanica, aceasta a acceptat un post in publicitate, reusind intre timp sa cante cu diferite trupe locale si alaturandu-se intr-un final formatiei Faithless, din care facea parte fratele ei mai mare, Rollo. Dupa succesul albumului "Reverence", vandut in mai mult de 5 milioane de copii, Dido a decis sa incerce o cariera solo si a compus melodii caracterizate printr-o combinatie de pop si electronic.

A semnat un contract cu Arista si a lansat LP-ul "No Angel" pe care l-a promovat intr-un turneu alaturi de Lilith Fair. Cea mai mare realizare a fost insa colaborarea cu Eminem care a i-a cerut sa integreze secvente din melodia interpretata de aceasta - "Thank You" - in hitul "Stan".

Ambele piese au fost cerute de public, "Thank You" ajungand in Top 5 in 2001, impreuna cu albumul care s-a vandut in 12 milioane de copii in intreaga lume. Doi ani mai tarziu, Dido a revenit in lumina reflectoarelor. In septembrie 2003, cantareata a lansat "Litle for Rent", un album care oglindeste experientele traite si ceea ce a simtit in diferite momente ale vietii sale.


sursa:www.europafm.ro/showbiz

Un comentariu:

CARMENS Carmen-Elena Serban spunea...

bogdan,neata,
ma gandesc cand o sa-ti treaca,...
nu ti se pare ca intreci masura cu jignirile!ti-am permis cam multe si te rog sa ma crezi ca dac a mai gasesc vreun cuvant pe forum la adresa mea,sunt nevoita sa-i spun sotului meu!asa ca ar fi cazul sa o termini cu aluziile ,si jignirile,macar uitandu-te la diferenta d e varsta dintre noi,...
bafta!